Workshop Overgangswise - ProudWoman
16511
page,page-id-16511,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive

Workshop Overgangswise

proudovergang
cijfer-8.5

Speciaal voor vrouwen die meer willen weten over de overgang een inspirerende kennisworkshop ‘Overgangswise’. Wat komt er kijken gedurende deze boeiende levensfase? Waaraan kun je de overgang herkennen en hoe ga je ermee om, thuis en op het werk?

Tijdens deze workshop worden vrouwen ‘overgangswise’; meer grip op de eigen overgang door middel van handige tips en tricks!

AANMELDEN

Geïnteresseerd in het aanbieden van de Overgangswise workshop binnen jouw organisatie?

Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

WORKSHOP

Duur
2,5 uur

 

Locatie
Op verzoek op locatie naar wens, nader te bepalen

 

Aantal deelnemers
8 tot 12

 

Voor wie
Alle vrouwen die meer willen weten over de levensfase van de overgang en thema’s als: het ouder worden, mantelzorg, zingeving, betekenis geven aan de nieuwe levensfase.

 

Kosten
Vanaf €1500,- excl. BTW

WORD OOK OVERGANGSWISE!

Tijdens de workshop ‘Overgangswise’ krijgen vrouwen een kijkje in een wereld om zich bewust te worden van de veranderingen in het hoofd en lijf die aandacht verdienen. Samen met een ProudWoman professional worden díe onderwerpen besproken die vrouwen in deze levensfase bezighouden. Hoe blijf je in balans als je te maken krijgt met overgangsongemakken zoals opvliegers, stemmingswisselingen en slapeloze nachten? Hoe maak je tijd voor jezelf vrij als je voor iedereen moet zorgen? Waar haal je de energie vandaan? Met praktische handvatten en handige tips van ProudWoman komen vrouwen weer tot de stralende en energieke versie van zichzelf!