Werken tijdens de overgang - Blijf in balans met het ProudWoman work-life pakket
16102
page,page-id-16102,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive

Deelnemers

In balans met

 

ProudWoman.

Als vrouw ontkom je er niet aan. Vroeg of laat kom je in de overgang. En dat proces kan meer impact op je leven hebben dan je misschien vermoedt. Wellicht krijg je te maken met verschijnselen als onzekerheid en ontredderdheid en voel je je ongemakkelijk en wankel. De situatie ontkennen en negeren heeft geen zin. Wat wél helpt, is de manier waarop jij hier mee omgaat. En om een duwtje in de juiste richting te krijgen middels het work-life pakket van ProudWoman. Want dat maakt vrouwen zoals jij krachtiger.

ERVARINGEN VAN PROUDWOMAN

 

ONDERDELEN

Work-life coaching (3 uur)
Ga in gesprek met een work-life coach over de afstemming van jouw persoonlijke balans en individuele doelen, zowel in werk- als privésfeer.

Sporten of wandeltraining (3 uur)
Krachtig, fit en op gezond(er) gewicht onder begeleiding van een sporttrainer. Je kunt ook kiezen voor wandeltraining: kom in beweging in de buitenlucht met gerichte oefeningen van de wandeltrainer.

Overgangsconsult (2 uur)

Uitleg en advies van een verpleegkundig overgangsconsulente over de overgang inclusief health-check en voedingsadvies.

DEELNEMERS GEVEN PROUDWOMAN HET CIJFER 8.0

AANMELDEN

“Jij bepaalt zelf wanneer je wilt gaan starten. Je kunt het work-life pakket ook in delen afnemen. Je hebt in totaal recht op 8 uur. Het work-life pakket word je kosteloos aangeboden als je werkgever of verzekeraar is aangesloten bij ProudWoman.”

Word direct een ProudWoman
Verzekeraars ondersteunen bij overgang
Lekker in je vel tijdens de overgang

PROUDWOMAN PROFESSIONALS

ProudWoman heeft een netwerk van meer dan 140 erkende, gecertificeerde work-life coaches, sporttrainers en verpleegkundig overgangsconsulentes in heel Nederland. Je bent dus altijd verzekerd van onze professionele ondersteuning, waar je ook woont of werkt.

BENEFITS

Het work-life pakket is kosteloos voor de ProudWomans omdat de kosten worden terugverdiend als het gaat om verzuim, zorg en ook als je kijkt naar prestaties, vitaliteit en werkvermogen. Uit onze ervaring blijkt dat de factor aandacht en begrip, ongeacht of de vrouw daadwerkelijk het work-life pakket afneemt, al effect heeft op een daling van het verzuim en andere indicatoren zoals vitaliteit, werkvermogen en gezondheid.

Personal training en menopauze