Voorkom uitval tijdens de overgang- Met het ProudWoman work-life pakket.
16027
page,page-id-16027,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.10,vc_responsive

Waarom

 

ProudWoman.

In Nederland is de laatste jaren sprake van een toenemend aantal werkende vrouwen in de leeftijd van 45-60 jaar. Overgangsklachten kunnen binnen deze groep een bovengemiddeld uitval en verzuim veroorzaken.

ProudWoman biedt oplossingen voor werkgevers en verzekeraars om de werk-privé balans en de vitaliteit van de werkende vrouw in de overgang te verbeteren. Door een work-life pakket of workshop als preventie- en/of re-integratieactiviteit in te zetten, voorkomt u overgangsgerelateerd uitval en verzuim, werkt u aan een verhoogde vitaliteit en stimuleert u het behoud van vrouwelijk talent. De overtuiging van ProudWoman is dat de hedendaagse vrouw sterk is, maar dat zij door de overgangsklachten uit balans kan raken. Het is van groot belang om deze vrouwen tijdens de overgang op juiste wijze te begeleiden om hen zowel fysiek als mentaal in hun kracht te zetten.

unnamed-7

Greet Prins

Voorzitter Raad van Bestuur bij Philadelphia Zorg

AANBEVELINGEN

Wij bieden sinds 1 januari 2015 de work-life pakketten van ProudWoman aan aan onze medewerksters. Het work-life pakket sloeg gelijk aan. Er is weinig kennis beschikbaar over de overgang en veel vrouwen weten daardoor vaak niet of hun klachten met de overgang te maken hebben of niet. Het is goed om vrouwen daarop voor te bereiden.

RESULTATEN

Uit onderzoek onder de deelneemsters blijkt dat de balans tussen werk en privé significant is verbeterd na afname van het work-life pakket.

Daarnaast beoordeelden de deelneemsters hun eigen gezondheid significant hoger na afname van het work-life pakket.

Professionals en overgang
Werken work-life privé balans vinden verzekeraars

HET PAKKET

Met het individuele aanbod streeft ProudWoman ernaar om werkende vrouwen te inspireren en optimaal te laten presteren op de werkvloer en thuis. Door zowel fysiek als mentaal de juiste ondersteuning te bieden, ontstaat er een juiste balans tijdens de overgangsfase.

WORKSHOPS

ProudWoman biedt verschillende workshops voor werkende vrouwen in de overgang. Alle workshops zijn beschikbaar voor tien tot twintig deelnemers en vinden plaats op een locatie naar keuze. Onder leiding van een coach of overgangsconsulente gaat men aan de slag met onderwerpen als: werk-privé balans, time- en stressmanagement en levensfase gebonden thema’s en overgang gerelateerde klachten. Ook voor leidinggevenden zijn er workshops beschikbaar om meer inzicht te krijgen in de onderwerpen rondom hun eigen werk-privé balans en de uitdagingen waar hun werknemers/verzekerden mee te maken krijgen.
Voor meer informatie over ons aanbod kunt u contact opnemen via 020-303 3071.

LANDELIJKE DEKKING

Met een netwerk van meer dan 140 coaches, personal trainers en overgangsconsulenten in heel Nederland (en België) is de kwaliteitsbewaking van essentieel belang. Wij hanteren dan ook strenge kwaliteitseisen bij de selectie van ProudWoman Professionals.

Kwaliteitseisen

Work-life proud woman werk-privé overgang

AANMELDEN

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat ProudWoman voor uw bedrijf kan betekenen? Of u bent al helemaal overstag? Graag komen wij met u in contact om vragen te beantwoorden of u vrijblijvend onze pakketten en de mogelijkheden voor uw organisatie voor te leggen.

Contactgegevens:

E-mail: joyce.van.dijk@proudmom.nl ,

Telefoon: 020-3033071